Rörmokare på Ekerö i Stockholm


Söker ni en Rörmokare på Ekerö? AW Kjellins Rör AB är ett väletablerat och komplett VVS-företag som hjälper privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare med över 35 års erfarenhet inom branschen. Vi utför allt från större nyproduktioner, ombyggnationer till totalrenoveringar och mindre VVS-projekt på Ekerö med omnejd. Vi arbetar bl.a. i Lovön, Träkvista, Helgö, Törnby, Sundby, Stenhamra, Färingsö, Ekeby, Kungsberga, Munsö & Adelsö. 

Lokal service inom Rörläggning


Välkomna att kontakta vår röfirma så kan vi hjälpa dig i nästa bygg- & VVS-projekt! Ring oss på 070-228 22 92 eller mejla oss på thomas@kjellinsror.se så hör vi av oss snarast!

VVS-Tjänster i Stenhamra & Färingsö


Rörentreprenader i Kungsberga & Helgö


Företaget vill alltid kunna tillgodose våra kunders behov så vi tar helst ansvaret för hela uppdragen som totalentreprenör. Detta ger kunder en trygg och bekväm resa genom hela processen. Vi hjälper framförallt kommersiella och kommunala förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner med hög service och kvalitet.

Läs gärna mer om VVS-företaget på Ekerö här.

Kontakta en kompetent VVS-Företag på Ekerö idag!


Röretaget har lång erfarenhet med Rörläggning och VVS-Service och samtliga av våra anställa är välutbildade samt kvalitetsmedvetna. 

Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över fastigheten. Ring oss på 070-228 22 92 eller mejla oss på thomas@kjellinsror.se så hör vi av oss snarast!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag!


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår personuppgiftspolicy här