Rörmokare på Ekerö Stockholm

AW Kjellins AB är ett engagerat och väletablerat Rörmokeri från Ekerö med 35 års erfarenhet i branschen. Vi utför allt från större nyproduktioner, renoveringar och mindre VVS-arbeten i Stockholm med omnejd. Företaget har lång erfarenhet med VVS-Service och samtliga av våra medarbetare är välutbildade samt kvalitetsmedvetna.

Med bas på Ekerö utför vi arbeten över hela Stockholm samt lokalt runt Närlunda, Färentuna, Troxhammar, Drottningholm, Munsö, Stenhamra, Färingsö, Träkvistaa, Älvnäs m.m. Välkomna att kontakta en bra rörfirma så kan vi hjälpa dig i nästa bygg- & VVS-projekt!

Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten med tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder samt genom rekommendation.  Vi vill alltid kunna tillgodose våra kunders behov så företaget tar helst ansvaret för hela uppdragen som totalentreprenör. Detta ger kunder en trygg och bekväm resa genom hela processen.

Läs gärna mer om våra rörmokeri-arbeten i Ekerö här.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renoveringar och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs gärna mer på Skatteverkets Hemsida. Kontakta en kompetent Rörmokare på Ekerö idag!

Har du ett projekt för oss? Kontakta oss för kostnadsfritt offert förslag!

Lämna ditt namn, och nummer eller e-post, så återkommer vi till dig.

.

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår personuppgiftspolicy här

  .