Installera Värmepump med Proffsiga Montörer på Ekerö


Funderar du på att installera en värmepump eller bergvärme på Ekerö? Då bör du kontakta oss redan idag! AW Kjellins Rör är det trygga och självklara valet för alla som vill sänka sina värmekostnader och bli mer miljövänliga. Våra medarbetare är erfarna och ser till att installationen utförs med bravur. Naturligtvis lämnar vi garanti på arbetet!

Ni får gärna kontakta oss för ett gratis prisförslag på thomas@kjellinsror.se eller ringa på 070-228 22 92 för mer information!

Värmepumpsinstallatör i Ekerö Kommun


Våra värmepumpsinstallatörer har hjälpt kunder på hela Ekerön såsom Lovön, Lunda, Skärvik, Träkvista, Älvnäs, Närsta, Helgö, Bergvik, Troxhammar, Törnby, Stenhamra, Färingsö, Kungsberga & m.m.

Vi installerar följande Värmesystem:


Därför bör du välja Bergvärme som energikälla


Bergvärme är i de flesta fall alltid det bästa alternativet. Anledningen till det är att bergvärmen kan hämta in mycket stora mängder energi. Med hjälp av denna energi kan man sedan värma upp sin bostad, få lamporna att lysa eller varför inte installera golvvärme och få behagliga golv året runt. Givetvis kan vi hjälpa er med alla andra slags värmepumpar beroende på ers fastighets situation.

Erfarenhet och kunskap om Värmeinstallationer


För att systemet ska kunna fungera felfritt är det viktigt att installationen och borrningen utförs på ett korrekt sätt. Till exempel kommer värmepumpen att behöva anpassas efter bostadens effekt. Vi på AW Kjellins Rör vet vad som krävs och vad som fungerar i alla olika lägen.

Fokus på miljömedvetenhet


För oss är det mycket viktigt att vi kan erbjuda dig snabb och effektiv installation av bergvärme, men det är också viktigt för oss att värna om miljön. Om du också värdesätter miljömedvetenhet är bergvärme ett utmärkt alternativ.

Ett företag för alla behov och yrkesgrupper


Det är inte bara företag eller bostadsrättsföreningar som kan vända sig till oss och inte heller bara privatpersoner i Stockholm. Vi hjälper alla olika yrkesgrupper att få sin bergvärme installerad och på så sätt leva en mer miljövänlig och klimatsmart vardag.

Behöver ni hjälp med annat inom VVS på Ekerö? Läs mer här!

Kunniga installatörer med känsla för service


Vi värdesätter alla våra kunder och ser därför alltid till att servicen är på topp. Det betyder att du kan kontakta oss för att boka in en bergvärmeinstallation, såväl som att du kan få hjälp med frågor och funderingar. Kontakta oss via mejl på thomas@kjellinsror.se eller via telefon.

Kontakta en bra rörmokare idag!


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår personuppgiftspolicy här