Installera/byta varmvattenberedare Ekerö Stockholm


Att byta varmvattenberedare är ingenting som gemene man bör ge sig på utan att ta hjälp av en professionell VVS-firma är av säkerhetsskäl alltid att föredra. Om något går fel kan skadorna nämligen bli oerhört dyra och komplicera att reparera och åtgärda.

Kontakta våra rörmokare för installation av din varmvattenberedare


Tveka inte att kontakta oss om du är bosatt på Ekerö eller i närliggande orter så som Stenhammar, Troxhammar, Munsö och Drottningholm och behöver hjälp att installera en varmvattenberedare. Under installationen arbetar vi med:

 • Demontering av den befintliga varmvattenberedaren.
 • Montering av en ny varmvattenberedare.
 • Inkoppling av systemet i vattenanslutningen.
 • Montering av tank och koppling till värmesystem.
 • Grovstädning efter slutfört arbete.

Våra experter hjälper dig med de svåra valen


Det finns flertal olika varmvattenberedare att välja mellan vilket kan göra urvalsprocessen lite klurig. Som tur är har vi tillgång till grymt kunniga hantverkare inom VVS och övriga områden som kan hjälpa dig ta fram de bästa lösningarna och alternativen specifikt anpassade efter dina behov.

Använd ROT-avdraget för billig varmvattenberedare installation


Hos oss kan du använda dig av ROT-avdraget när vi installerar din varmvattenberedare. Oavsett om du är fastighetsägare, privatperson eller ett företag – tveka inte att kontakta oss för att få högkvalitativ service av en VVS-firma som bryr sig.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag!


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår personuppgiftspolicy här