Byta vattenutkastare & trädgårdskran på Ekerö i Stockholm


Då vi är en professionell VVS-firma som utgår från Ekerö och erbjuder våra tjänster över hela Stockholm kan vi även hjälpa dig som behöver assistans med att installera vatten i trädgården. Vi hjälper dig under hela processen – från första kontakt till färdig installation.

Pålitliga Rörmokare på Ekerö i Stockholm


När du kontaktar oss gällande nyinstallation eller byte av trädgårdskran eller vattenutkastare kan du räkna med att få service av hög kvalité. Vi gör allt vi kan för att erbjuda samtliga kunder bästa möjliga service till bästa möjliga pris. Självklart får du även ett kostnadsfritt prisförslag innan vi sätter igång!

Använd ROT avdraget för billigare vattenutkastare


När du anlitar oss för att utföra våra tjänster kan du dra nytta av ROT-avdraget som gör att du kan få tillgång till våra tjänster lite billigare! Därmed behöver du inte spendera någon smärre förmögenhet hos oss, vi gör allt vi kan för att erbjuda så prisvärd service som möjligt.

Passa på att göra flera saker samtidigt


Om du har några större renoveringsplaner i bakhuvudet kan vi gå in som totalentreprenad vid behov. Passa på att utnyttja vår kunskap och låt oss fixa med flera saker när vi ändå är i rullning! Självklart är vi fullkomligt tillförlitliga och transparenta med våra priser.

Kontakta en bra rörmokare idag!


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår personuppgiftspolicy här