Avloppsrensning på Ekerö Stockholm


Är ni i behov av att rensa eller spola era avlopp eller rör i Ekerö Kommun? På AW Kjellins Rör ser vi till att dina rör blir i toppskick. Våra rörmokare har erfarenheten som krävs, kompetensen som behövs och hittar alltid moderna lösningar på alla eventuella problem. Här strävar vi efter att använda oss av välbeprövade metoder, samtidigt som vi ständigt utvecklas för att bli bättre!

Stopp i avloppet?


Ni får gärna kontakta oss för ett gratis prisförslag på thomas@kjellinsror.se eller ringa på 070-228 22 92 för få hjälp med att rensa eller spola era rör & avlopp idag!

Vi rensar bl.a. följande avlopp:


 • Stopp i toaletten, golvbrunn eller handfat
 • Stopp i vasken, köket eller diskhon
 • Stopp i källare, tvättstuga eller badrum
 • Övriga akuta stopp i rören
 • Se vår prislista här

Fokus på nöjda kunder 


För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig trygg och att du blir nöjd med resultatet. Vår utgångspunkt är således att kunderna har gjort en bra och bekymmersfri affär. Skulle vi nöja oss med mindre skulle vi inte vara den pålitliga byggfirma som vi är idag.

Vi rensar dina rörledningar


Vårt vvs-företag hjälper kunder på hela Ekerön såsom Lovön, Lunda, Skärvik, Träkvista, Älvnäs, Närsta, Helgö, Bergvik, Munsö, Troxhammar, Törnby, Stenhamra, Färingsö, Kungsberga & m.m.

Rörrenovering i Stockholm


Om det skulle det vara så att dina avlopps- eller vattenrör är i behov av en renovering så finns vi med dig från början till slut. Vi erbjuder kunniga rörläggare och totalentreprenad för varje enskilt behov. AW Kjellins Rör arbetar med både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Stockholm.

Om ni behöver hjälp med övriga VVS-Tjänster på Ekerö klicka här.

Ett samarbete att lita på


Att samarbeta med våra kunder är något som vi lägger ett stort värde i. Det är inte bara konstruktivt, utan även mycket givande. Genom att värna om relationerna med våra samarbetspartners, kunder och medarbetare kan vi se till att skapa en miljö som är trivsam och bekymmersfri.

Stopp i avloppen, toaletten eller handfatet? 


Är du i behov av en kostnadsfri offert eller vill du att vi kommer ut på en avlopp- & rörinspektion? Kanske vill du bara ha rådgivning och stöd? Kontakta vår vvs-firma idag så pratar vi mer om just dina rör, dina behov och vad vi kan göra för dig.

Kontakta en bra rörmokare idag!


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår personuppgiftspolicy här